
شرکت فاراد صنعت چابک به عنوان یک تیم جهت ارائه راه حلهای جامع در ارتباط با راه حلهای نیروگاهی و صنعت برق که شامل ایمنی و پیشگیری از حریق ، اعلام و اطفاء حریق ، سیستمهای نظارتی و کنترل تردد در ادارات و سازمانهای مرتبط و انتقال خطوط برق و کابل در حال فعالیت میباشد.
۱٫مشاوره در ارتباط با ایمنی و پیشگیری از حریق و حوادت در ادارات و سازمانها
۲٫مشاوره ، طراحی و اجرای سیستمهای اعلام و اطفاء حریق در نیروگاهها ، ساختمانهای اداری و اتاق سرور ، تونلهای کابل
۳٫شارژ سیلندر اطفاء حریق در ادارات
۴٫مشاوره و طراحی و اجرای سیستمها دوربینIP و سیستمهای کنترل تردد
۵٫مشاوره و تآمین و راه اندازی انواع ژنراتور تأمین برق و توربینهای بادی و انرژی خورشیدی
۶٫مشاوره ،تامین و راه اندازی سیستم برق اظطراری وups
۷٫مشاوره طراحی و ساخت اتاق سرور، دیتا و پاور
۸٫انتقال خطوط برق
۹٫تأمین ملزومات
۱۰٫سرویس و نگهداری دوره ای تجهیزات مزبور
رشد روز افزون تقاضای مصرف انرژی الکتریکی، احداث نیروگاههای جدید را اجتنابناپذیر میکند. با توجه به سهم عمده نیروگاههای حرارتی از جمله نیروگاههای گازی در تولید برق کشور، احداث این نیروگاهها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
از آنجایی که هزینه احداث نیروگاهها بسیار بالا میباشد میبایست بهرهوری نیروگاههای موجود را افزایش داد و در مرحله بعد احداث نیروگاه جدید در نظرگرفته شود.
یکی ازمهمترین شاخصها در صنعت برق راندمان نیروگاههاست که معمولاً از دغدغههای صنعت برق و نیروگاهسازی در دنیاست تا بتوان با بالا بردن آن تا حد ممکن، جوابگوی نیاز برق مصرفی بود و هدررفت انرژی را به حدی منطقی رساند. این مقاله اثر عمر نیروگاهها را بر راندمان آنها بررسی مینماید.
ضریب کشش تابع برای این متغیر ۰۷/۰ بدست آمد ولی با رابطه عکس با راندمان و در کنار آن سایر عوامل اثرگذار بر افزایش بهرهوری، نیروگاههای گازی را مورد بررسی قرار میدهد. از جمله عوامل اثرگذار بر بهرهوری این نوع نیروگاهها، هزینه سوخت یا میزان سوخت مصرفی و عمر نیروگاهها و میزان تولید آنهاست.
در این تحقیق از دادههای پنل ۳۴ نیروگاه گازی در ایران برای ۴ سال استفاده میشود.